Lasse Madsen, Director, Vestas Group IT

Coach Akademi og nærværstræning vha meditation

Hør hvad Lasse Madsen, Director hos Vestas Group IT, fortæller om sit udbytte af forløbet hos SoSimple

Afspil video

Jeg har fået meget stor respekt for, hvor stærkt et redskab coaching er. Jeg er vant til at uddelegere opgaver, men med den coachende tilgang, har jeg fået et redskab til at skabe resultater baseret på dialog med medarbejderne. Det drejer sig om at finde de rigtige spørgsmål og skabe resultater gennem sparring frem for at udgive ordrer. Medarbejderne har selv svarene, når man som leder lærer virkelig at lytte. 

Min måde at lede afdelingen har, efter mit forløb med Rikke Berg, ændret sig mærkbart og den nye tilgang har forplantet sig til hele afdelingen.

Jeg lærte disciplinen, fik metoden på plads og nu øver jeg mig på at skabe åbenhed i hele organisationen. Mine mellemledere føler sig styrkede og respekterede og de har fået mere frihed i deres valg.

Lasse Madsen, Director, Vestas Group IT

Forløbet med Lasse

Lasse Madsen er chef for 42 medarbejdere og har en baggrund som programmør og officer i hæren. Han kendte til coaching, men havde behov for at indkredse begrebet og få inspiration til at optimere sin ledelsesform. Det fik han i høj grad ved deltagelse på Coach Akademi, ledet af Rikke Berg.

Akademiet kører i 3 moduler over 5 måneder, kombineret med et individuelt coachingforløb. Formålet er at uddanne autentiske ledere med coachende adfærd.