Coaching

Hvordan vil du være – også når det går stærkt?

Mindful Leadership kommer ikke af sig selv – det starter med en beslutning. Lad SoSimple hjælpe dig godt i gang med at føre din beslutning ud i livet og realisere dit potentiale som leder, så du kan blive den leder som du selv ønsker at have.

Vi fokuserer på din motivation, autenticitet og integritet i forhold til omgivelserne og i forhold til organisationens mål og visioner. Gennem mindful coaching styrker vi din emotionelle intelligens og dit potentiale – som leder og som menneske.

Et mindful coachingforløb hos SoSimple giver dig følgende med hjem i værktøjskassen

  • Viden om hvordan du bruger dit unikke potentiale som leder
  • Selvindsigt der får dig ud af komfortzonen
  • Modet til at optræde autentisk, nærværende og tydelig som leder
  • Konkrete teknikker til at forløse dit eget og andres potentiale
  • Anvendelse af din følelsesmæssige intelligens til at få andre til at følge dig naturligt
  • Mulighed for at integrere seriøs mentaltræning i forløbet vha mindfulness træning.
Styrket lederskab med mindful coaching

Coaching er for dig, der gerne vil udfordres i den måde du leder dig selv og andre på. Dig der har modet til komme ud af komfortzonen, realisere dit fulde potentiale og skabe resultater med dit personlige lederskab.

Et coachingforløb hos SoSimple trækker på mindfulness. Det betyder at vi coacher dig til indsigt, perspektiver og nye resultater, som rimer på Mindful Leadership, nærvær og bæredygtig ledelse (af dig selv og af andre).

Vi går tæt på – fordi vi ved at det er nøglen til at aktivere dit potentiale og dine personlige vækstområder. Vi støtter, udfordrer og fastholder dig, så dine vante holdninger, overbevisninger og dårlige vaner ikke overtager. Vi fokuserer på motivation og udvikling i forhold til omgivelserne og organisationens mål og visioner.

Mindful Leadership

Strategisk og rationel er stærke egenskaber. Imidlertid er de ikke længere tilstrækkelige, hvis du ønsker at være en moderne leder der aktivt tager ansvar for livets og arbejdslivets vilkår.

Moderne virksomheder har i stigende grad brug for en mentalt stærk leder – en leder der tør bringe sig selv i spil og bruge sin følelsesmæssige intelligens. Det der gør forskellen mellem en gennemsnitlig og en fremragende leder er den følelsesmæssige intelligens.

Mindful Leadership er en guldgrube inden for personlig og ledelsesmæssig udvikling. Det handler om at være nærværende, transparent, autentisk og evigt nysgerrig på sig selv og omverdenen. Kort sagt, at være mere til stede i sit liv. Det er essentielt for at skabe bæredygtighed i arbejdslivet, minimere stress og øge trivsel og arbejdsglæde.

"Rikke rykker grænser og hendes psykologiske baggrund giver lederudvikling en ny dimension".

John Sloth, Afdelingsleder, Danske Leasing

Udnytter du dit potentiale?

Vi har hver især masser af potentiale – uanset om vi ser os selv i rollen som familiemedlem, ven, som menneske generelt eller som leder.

Desværre formår vi for sjældent at udnytte vores fulde potentiale.

Coaching stammer fra sportens verden, hvor det bliver anvendt med henblik på at skabe bedre resultater. Men coaching kan andet og mere end at skabe store sportspræstationer – coaching er et fantastisk redskab til at styrke og realisere det menneskelige potentiale i alle områder af livet.

Læs hvad vores kunder siger