Mindfulness

Hvad koster det dig at fortsætte i samme tempo?

Som ansvarlig leder er det din opgave at sikre, at din organisation, dine medarbejdere og du selv er velfungerende nu og fremover.

Et af de vigtigste redskaber i forhold til at håndtere det moderne samfunds stigende krav er at arbejde med at bevare sin egen indre balance og mentale sundhed.

Det er dyrt at lade være. Det kan have store konsekvenser for den enkelte leder og medarbejder og for virksomhedens performance, fx i form af lavere effektivitet, højere sygefravær, stagnation, mindre kreativitet og arbejdsglæde.

Et mindfulness-forløb giver dig følgende med hjem i værktøjskassen

  • Hands-on praktiske teknikker til at meditere  
  • Alle gaverne fra meditationen – nærvær, fokus, disciplin og glæde
  • Indsigt i hvordan du bruger dit unikke potentiale som leder
  • Modet til at agere autentisk, nærværende og tydelig
  • Teknikker til at forløse dit eget og andres potentiale
  • Anvendelse af din følelsesmæssige intelligens til at få andre til at følge dig naturligt
Vi dokumenterer effekten i din virksomhed

Målinger efter indførelse af Mindful Leadership kan påvise markante resultater på effektivitet, tilstedeværelse og stresshåndtering. Danske virksomheder, der har indført Mindful Leadership, har oplevet målbare forbedringer med lavere medarbejdergennemgang og nedsatte udgifter til sygefravær. Samtidig har de oplevet den behagelige sideeffekt af øget performance og arbejdsglæde. De har skabt mere fokus, kreativitet samt forandrings-parathed der i sidste ende har bidraget til øgede tal på bundlinjen.

Et mindfulness-forløb åbner muligheden for mere arbejdsglæde og passion blandt medarbejderne og langt mindre stress i virksomheden.

Forskning: mindfulness er den bedste medicin mod stress

“… men hvorfor fungerer det også forebyggende for alle os andre, der bare lever et almindeligt stresset liv uden at være gået fysisk ned – endnu?

Fordi vi alle har brug for at bremse den indre tankestrøm indimellem. Vi har godt af en ordentlig rusketur i vores autopilot – vores vaner, vores fordomme, vores dårlige tanker om os selv.

Fordi vi ofte er vores egen værste dommer og hårde mod os selv. Vi bruger alt for meget liv, energi og tanker på at ville være på en anden måde end vi er – dygtigere, sødere, sundere eller bare lidt mere perfekte.

Vi vil miste fodfæste ude i verden. Vi vil komme i tvivl og miste retningen indimellem og vi vil også forsat undres over, hvorfor andre mennesker ikke opfører sig, som vi ønsker det.

Det er naturligt – og helt ok.

Mindfulness er træning i accept. Accept af livet som det er – på godt og ondt.”

Rikke Berg, stifter af SoSimple.

Vil du trykkes på maven?

Mindful Leadership er til dig der vil trykkes på maven og er modig nok til at springe ud af komfortzonen for at få kontakt til dit fulde potentiale samt skabe endnu større resultater med dit personlige lederskab.

Med mindfulness bliver du bedre til at have dig selv med, med både i dit forhold til andre og i dit forhold til dig selv. Det kan betyde at du bliver mere bevidst og mere kritisk i forhold til hvad du byder dig selv og dine medarbejdere – og dermed bliver bedre til at skabe et bæredygtigt arbejdsliv, hvor du skaber resultater samtidig med at du passer på dig selv.

Undersøgelser viser, at Mindful Leadership medfører markante resultater på effektivitet, performance, tilstedeværelse, stresshåndtering, lavere medarbejdergennemgange, nedsatte udgifter til sygefravær.

Læs hvad vores kunder siger

Læs hvad vores kunder har fået ud af et forløb med SoSimple