Events

Mindful Boost

Hvordan får vi større overblik i hverdagen,
mere passionerede medarbejdere og minimerer stress?

Forskning har vist, at mindfulness og meditation booster evnen til at yde vores bedste, håndtere stress og øger din mentale tilstand generelt.  Igennem kontinuerlig træning af opmærksomhedens kvaliteter opnås mere autenticitet, energi og indre ro hos den enkelte. Den svære kunst er at omsætte teori til praksis – så det virker i dagligdagen.

SoSimple har leveret Mindful Boost hos:

Koda – GNSound – Sinuz – Johannes Fog – Philips – b&o – Byens Netværk – next – Diakonissestiftelsen  – HK – Leo Pharma – Xelia

Mindful Boost leveres som foredrag, workshops eller forløb.
Alt tilpasses Jeres behov.

 

 

 

Ønsker I at høre mere?

Event

Urban Retreat

Mindfulness, Meditation & Yoga 

Få mere energi og balance i hverdagen. Månedlig Mini Urban Retreat. Yoga, Mindfulness, Meditation, Åndedratstraning. Kraftfuldt men også afslappende. Styrkende både psykisk og fysisk.

Opnå balance gennem mindfulness, åndedrætsøvelser og yoga.

Både yoga og mindfulness handler om at finde styrken i dig selv, i kroppen og i dit sind. Yoga er fysiske øvelser. Mindfulness er mental- 0g nærværstræning, primært gennem meditation og åndedrætsøvelser. Sammen er de styrkende for dit “jeg”, din selvtillid og dit selvværd… og du får en masse fysisk træning.

Du behøver hverken at være smidig eller have forudgående kendskab til mindfulness eller yoga for at deltage. Undervisningen tilpasses, så det bliver en udfordring for alle
niveauer. Det vigtigste er, at du er nysgerrig.

Få mere info om Urban Retreat

Event

Yoga, Meditation og Stilhed i vidunderlige omgivelser

3 dage med nærvær, egenomsorg og dejlig mindful yoga.

Du bliver guidet igennem alt, forkælet og kommer helt sikkert hjem med mere taknemmelighed og balance.

På retreats har vi fokus på fordybelse, nærvær og egenomsorg gennem yoga, mindfulness, meditationer og åndedræts træning.

Kraftfuldt, men alligevel afslappende.
Styrkende både fysisk og mentalt.
Opnå balance igennem mindfulness, åndedrætsøvelser og masser af dejlig yoga, både igennem milde stræk og graduerede power øvelser efter niveau.

Nu med mulighed for Glamping overnatning
Læs mere

Event

Læs hvad vores kunder siger

Tilføj din overskrift her