Events

Efterårets events 2022

Mindful Boost

Hvordan får vi større overblik i hverdagen,
mere passionerede medarbejdere og minimerer stress?

Forskning har vist, at mindfulness og meditation booster evnen til at yde vores bedste, håndtere stress og øger din mentale tilstand generelt.  Igennem kontinuerlig træning af opmærksomhedens kvaliteter opnås mere autenticitet, energi og indre ro hos den enkelte. Den svære kunst er at omsætte teori til praksis – så det virker i dagligdagen.

Virksomheder, der har inviteret SoSimple til:

Mindful Boost workshop 

3 mdr. forløb med fuld træning og implementering af meditation.

Koda – GNSound – SINUZ – Johannes Fog – Philips – B&O – Byens Netværk – NEXT

Ønsker I at høre mere?

Event

Urban Retreat

Mindfulness, Meditation & Yoga – 1. tirsdag hver måned

Få mere energi og balance i hverdagen. Månedlig Mini Urban Retreat. Yoga, Mindfulness, Meditation, Åndedratstraning. Kraftfuldt men også afslappende. Styrkende både psykisk og fysisk.

Opnå balance gennem mindfulness, åndedrætsøvelser og yoga.

Både yoga og mindfulness handler om at finde styrken i dig selv, i kroppen og i dit sind. Yoga er fysiske øvelser. Mindfulness er mental- 0g nærværstræning, primært gennem meditation og åndedrætsøvelser. Sammen er de styrkende for dit “jeg”, din selvtillid og dit selvværd… og du får en masse fysisk træning.

Du behøver hverken at være smidig eller have forudgående kendskab til mindfulness eller yoga for at deltage. Undervisningen tilpasses, så det bliver en udfordring for alle
niveauer. Det vigtigste er, at du er nysgerrig.

Få mere info om Urban Retreat

Event

Yoga, Meditation og Stilhed i vidunderlige omgivelser

Weekend (30.9-2.10 2022) med nærvær, egenomsorg og dejlig mindful yoga.

Du bliver guidet igennem alt, forkælet og kommer helt sikkert hjem med mere taknemmelighed og balance.

På dette retreat har vi fokus på fordybelse, nærvær og egenomsorg gennem yoga, mindfulness, meditationer og åndedræts træning.

Kraftfuldt, men alligevel afslappende.
Styrkende både fysisk og mentalt.
Opnå balance igennem mindfulness, åndedrætsøvelser og masser af dejlig yoga, både igennem milde stræk og graduerede power øvelser efter niveau. 

Nu med mulighed for Glamping overnatning

Få mere info

Event

Læs hvad vores kunder siger

”Jeg har fået meget stor respekt for, hvor stærkt et redskab coaching er. Jeg er vant til at uddelegere opgaver, men med den coachende tilgang, har jeg fået et redskab til at skabe resultater baseret på dialog med medarbejderne. Det drejer sig om at finde de rigtige spørgsmål og skabe resultater gennem sparring frem for at udgive ordrer. Medarbejderne har selv svarene, når man som leder lærer virkelig at lytte. Mine mellemledere føler sig styrkede og respekterede og de har fået mere frihed i deres valg.”
Lasse Madsen, DirectorVestas Group IT
”Jeg satte mig det mål at jeg ville være en mere ærlig leder og være mere tilstede i nuet. Jeg har været leder i rigtig mange år, og efterhånden får man nogle faste mønstre, faste måder at arbejde og kommunikere på og måske også ens egen selvopfattelse er sådan lidt fastlåst.
Jeg trængte på den ene side til at få det der spark og blive udfordret på nogle nye områder.
Jeg synes det er rigtig godt fordi lederudviklingen kombineres med frække ord som meditation og refleksion og nysgerrigheden på udvikling bliver hele tiden provokeret på en god måde. Meditationen har hjulpet mig meget omkring min fastholdelse ift hvad der er vigtigt og hvad er mindre vigtigt.”
Bo Gatzwiller, CEOHK Danmarks A-kasse
”Min indgangsvinkel til forløbet var at blive bedre til at håndtere mine medarbejdere.
Jeg var tilbøjelig til at synes mine egne ideer var de bedste og til at tolke mig frem til en forudfattet forståelse af andres synspunkter og hurtigt skære igennem med mit.
Nu ser jeg modsatte synspunkter som en mulighed for både mig selv og mine medarbejdere, for at blive udfordret og blive klogere, og i stedet for at forsvare mit ståsted, lytter jeg og spørger ind. Når alt kommer til alt, ved mine medarbejdere jo bedst om deres specifikke ansvarsområder.”
Thomas Wilken Saabye, Distrikt ServicechefPhilips

Omtale og referencer