Reference fra HK - CEO og driftskoordinatorer. Lederforløb.

Afspil video

Jeg satte mig det mål at jeg ville være en mere ærlig leder og være mere tilstede i nuet. Jeg har været leder i rigtig mange år, og efterhånden får man nogle faste mønstre, faste måder at arbejde og kommunikere på og måske også ens egen selvopfattelse er sådan lidt fastlåst.

Jeg trængte på den ene side til at få det der spark og blive udfordret på nogle nye områder. Jeg satte mig faktisk det mål at jeg skulle være villig til at udfordre mig selv.

Som alle andre ledere synes jeg jo sådan set jeg er Gud. Så på en eller anden måde føler man sig måske for sikker, og det er rigtig godt at blive udfordret på at det måske ikke altid er sandheden.

Jeg har været igennem en del lederuddannelse, men nu ville jeg prøve en anden måde at tale om ledelse på. Omkring autentisk ledelse, selvindsigt, ny energi ind i det at være leder og set i bakspejlet var SoSimple det helt rigtige valg. Vi er i allerhøjeste grad blevet udfordret, og der er stadig plads til forbedringer.

Jeg synes det er rigtig godt fordi lederudviklingen kombineres med frække ord som meditation og refleksion og nysgerrigheden på udvikling bliver hele tiden provokeret på en god måde. Meditationen har hjulpet mig meget omkring min fastholdelse ift hvad der er vigtigt og hvad er mindre vigtigt.

Bo Gatzwiller, CEO, HK

Fra gruppe til team

Vi har fået en tillid og fortrolighed til hinanden – vi har er rigtig godt sammenhold, og årsagen til det er uden tvivl at vi har gået til coach samtidig hos SoSimple. Vi havde ikke kunne klare det alene.

 

Vi har faktisk efter hvert forløb, haft taget ting med hjem, som vi har ændret i vores dagligdag.

 

Jeg er faktisk blevet bekræftet i at jeg går den rigtige vej.

 

Jeg synes vi har rykket os rigtig meget igennem det her forløb. At kalde os et team er måske lige at stramme den stadigvæk, men jeg synes vi har fået nogen rammer bygget op, og nogen relationer bygget op, som har gjort at vores hverdag i HKA, den er bedre og nemmere for os som driftskoordinatorer.

 

Det er helt sikkert noget vi vil arbejde med fremadrettet, og jeg tror også at det er super vigtigt, når man har sådan et forløb som det her, at vi har forløbet sammen, vi har vores individuelle coaching ved siden af, men det at vi ikke er 6 forskellige steder, men at vi alle sammen er i samme forløb, og vi kender teorierne, vi snakker om dem, vi er ligesom på samme bølgelængde.

 

Jeg synes det har været rigtig relevant. Jeg tror at, da vi kom fra start, gik op for mange af os, at vi helt havde ’misset’ at vi faktisk er et team.

Udpluk af udtalelser fra Driftskoordinatorer, HK

Om forløbet med HKs øverste ledergruppe

HKs øverste ledergruppe havde udfordringer med kommunikationen internt og sammen med HK og flere samarbejdspartnere udviklede vi et lederforløb.

Det 8 måneder lange lederforløb bestod af 4 internater á 3 dage med intensiv træning, praktiske øvelser og teori indenfor kommunikation, meditation og personlig udvikling. Alle deltagere var igennem en Big5 personlighedstest og individuelle coaching forløb.

Bo forsatte sin personlige udvikling med månedlige individuelle coaching sessioner.