Driftskoordinatorer, HK

Forløb omkring ejerskab og samarbejde, DISC personlighedstest, coaching og meditation

Vi har fået en tillid og fortrolighed til hinanden – vi har et rigtigt godt sammenhold, og årsagen til det er uden tvivl at vi har gået til coach samtidig hos SoSimple. Vi havde ikke kunne klare det alene.

Vi har faktisk efter hvert forløb, haft taget ting med hjem, som vi har ændret i vores dagligdag.

Jeg synes vi har rykket os rigtig meget igennem det her forløb. At kalde os et team er måske lige at stramme den stadigvæk, men jeg synes vi har fået nogen rammer bygget op, og nogen relationer bygget op, som har gjort at vores hverdag i HKA, den er bedre og nemmere for os som driftskoordinatorer.

Det er helt sikkert noget vi vil arbejde med fremadrettet, og jeg tror også at det er super vigtigt, når man har sådan et forløb som det her, at vi har forløbet sammen, vi har vores individuelle coaching ved siden af, men det at vi ikke er 6 forskellige steder, men at vi alle sammen er i samme forløb, og vi kender teorierne, vi snakker om dem, vi er ligesom på samme bølgelængde.

Udpluk af udtalelser fra driftskoordinatorer, HK

Forløbet med HKs driftskoordinatorer

HKs driftskoordinatorer oplevede pres og udfordringer med samarbejde efter store organisationsændringer.

Sammen med HK og flere samarbejdspartnere udviklede vi et forløb der primært skulle få driftskoordinatorerne til at tage mere individuelt ansvar og flytte sig fra en spredt gruppe til et samarbejdende team. Det forløb over 8 måneder, 4 internater á 3 dage med intensiv træning, praktiske øvelser og teori indenfor kommunikation, meditation og personlig udvikling. Alle deltagere var igennem en Big5 personlighedstest og individuelle coaching-forløb.