John Sloth, Afdelingsleder, Danske Leasing

Coach Akademi og nærværstræning vha meditation

Jeg har oplevet tre fyringsrunder på kort tid og ikke mindst døjet med store tab på vores aktiviteter igennem krisen i den finansielle verden. Man skal være en dygtig leder, for at holde på motivationen under så store forandringer.

Rikke rykker grænser og hendes psykologiske baggrund giver lederudviklingen en skarp dimension. Man arbejder meget med sig selv og det var en god oplevelse. Rikke turde sætte spørgsmålstegn ved mine ti års ledelseserfaring og fik mig til at tænke ud over mine fordomme og fastgroede rutiner. Som leder er jeg blevet langt bedre til at tilpasse mig nye situationer. Og i forhold til mine medarbejdere har jeg fået en bedre dialog, og jeg er helt sikkert blevet bedre til at spørge ind til deres udfordringer.

John Sloth, Afdelingsleder, Danske Leasing

Forløbet med John

John Sloth har ansvaret for 12 ansatte og Danske Banks leasingaktiviteter på Fyn og i Jylland. Han havde snuset til coaching tidligere, men syntes at han havde brug for en opdatering.

John deltog på Coach Akademi ledet af Rikke Berg. Akademiet er ledet af Rikke Berg og kører i 3 moduler over 5 måneder, kombineret med et individuelt coachingforløb. Formålet er at uddanne autentiske ledere med coachende adfærd.