fbpx

Stor øjenåbner for mig, ikke bare i forhold til coaching, men til alle aspekter af mit lederskab

Rikke er pivdygtig og kan se ting jeg ikke selv formår. Hun er ikke konfliktsky og det er en stor kvalitet.

Mine mellemledere føler sig styrkede og mere respekterede, og de har fået langt mere frihed i deres valg.

Rikke rykker grænser og hendes psykologiske baggrund giver lederudvikling en skarp dimension.

Rikke har en ekstrem evne til at være nærværende og samtidig tydelig i sin kommunikation.

Rikke er meget stærk verbal og overbevisende. Analytisk begavet og en indlevende personlighed.

SoSimple tager ikke de lette, popsmarte løsninger. Det er kvalitet fremfor kvantitet.

Rikke er en inspirerende og insisterende kommunikator og et charmerende input indenfor lederudvikling.

Før kunne jeg forundres over og opleve det som hæmmende, at andre tænker anderledes end jeg

Rikke har åbnet mange nye muligheder for mig både som person og leder.

Vores investering har forrentet sig langt bedre end vi på forhånd havde regnet med.

Stresscoach

Stress og Meditation

– få kontrol over din krop og forebyg stress

I dag benytter mange sig af en stresscoach. Ved at opnå kontrol over kroppen og arbejde med mental træning, forebygger du stress.

Stress kan forekomme i forskellige stadier. Hvad enten det drejer sig om lejlighedsvis, moderat eller alvorlig stress, er det vigtigt, at du tager dine symptomer seriøst.

Stress anses for at være en naturlig overlevelsesmekanisme, vi alle besidder, men det er vigtigt, at det er i balance. Hos SoSimple tilbyder vi kvalificerede stresscoaches (i København), der står klar til at hjælpe dig.

Vi kan skelne mellem to former for stresstilstande:
Den korte, akutte og den langvarige stresstilstand. Den akutte stressreaktion kan være god for os. Man bliver ikke syg af kortvarig stress – tværtimod. Kortvarigt stress der er forårsaget af en given udfordring i ens liv, og som samtidigt passer ind, i forhold til ens niveau og kompetencer, omtales som “positiv stress”. Eksempler på dette kunne være en eksamen, en særlig vigtig præsentation på kontoret eller den afgørende fodboldkamp om mesterskabet. Den type stress får dig til at yde dit bedste og er effektiv for din udvikling som menneske. Er vi derimod udsat for stor belastning gennem længere tid, kan vi blive syge. En langvarig tilværelse med stress kan udvikle sig til kronisk stress, som slider på både krop og psyke og i sidste ende kan nedbryde os.

En stresscoach håndterer situationen som en proces, hvor det handler om at finde egne løsninger og svar. Ved hjælp af coachingværktøjer, stor viden og erfaring sørger vi for at afklare, hvad dine mål er, hvilke muligheder du har og hvordan du når dine mål. Vores stresscoach fokuserer på, at det er dig, der beskriver din situation, samt fastsætter dine mål. Når vi snakker stresscoach, er det vigtigt, at du føler, du har ejerskab i dine mål for derved at opnå resultater.

Gennem dialog mellem dig og vores stresscoach kan vi vinkle dine beskrivelser og mål, så din vej bliver tydeliggjort og overskuelig. Vores stresscoach sørger for at give dig konkrete værktøjer, som du kan tage med dig hjem, i målet om at iværksætte de nye tiltag.

Former for stresscoaching

 • Proaktiv stresscoaching København: Vi tilbyder professionel stresscoaching for medarbejdere, der føler, de er stressede eller i risikogruppen for at blive stressede. Stresscoaching med fokus på situationen, og hvad der kan gøres med tanke på forebyggelse.
 • Afhjælpende stresscoaching København: Denne form for stresscoaching er fokuseret på medarbejdere, der er alvorligt stressede eller sygemeldte. Vores fokus ligger på at hjælpe medarbejderen med at forblive på eller vende tilbage til arbejdet og lære at tackle stressede situationer, der kan forekomme i en helt almindelig hverdag/arbejdsplads.

Hos SoSimple hjælper vores stresscoach dig med at få stressen ud af kroppen. Vi hjælper dig med at blive bevidst om dine stresssignaler: Hvilke signaler stress giver, og hvad det er, der forårsager din stress. For at hjælpe dig bedst muligt ser vores stresscoach også på dit liv som helhed; de værdier du har, og de prioriteringer du gør dig. Gennem redskaber fra vores stresscoach vil du lære, hvad der skal til for at opnå en stabil balance i din hverdag og fremover undgå alvorlig stress.

Kort sagt vil vores stresscoach hjælpe dig med at få:

 • En forståelse af stress og hvad det gør ved dig
 • Værktøjer til at få stressen ud af kroppen
 • Klarlagt hvad der er dine stressfaktorer (hvad forårsager stressen?)
 • Værktøjer til at undgå og forebygge stress; herunder:
  • Lære at tænke og arbejde proaktivt (at sige til og fra)
  • Lære at mærke dig selv, prioritere og vælge iht. egne værdier
 • Forståelse af eget adfærds- & reaktionsmønster
 • Bevidsthed om egen identitet og forskellige sider af dig selv
 • Indsigt i, hvordan du ser det positive ved livet

Vi tror på, at alle besidder evnen til at skabe forandring i deres liv

 • Vi tror på, at alle besidder en evne til at få skabt en positiv forandring for sig selv og verden omkring sig.
 • At vi alle med det rette fokus vil kunne opnå en øget styrke, bedre selvværd og livskvalitet.
 • At vi selv indeholder de elementer, der skal til, for at det lykkes.
 • At vi alle møder modgang i livet, hvor vi kan opleve livskriser med sorg, angst, frustration og tab, og igen kan have brug for støtte til at genfinde troen på os selv og glæden ved livet.

Bliv bevidst om dine symptomer på stress og forebyg dem

Det vigtigste mål med en stresscoach er, at du igen når frem til det punkt i dit liv, hvor du har overskuddet, energien og friheden til at vælge bevidst. Dette frem for at leve livet på ”autopilot” uden kontakt til dine sande følelser, værdier og mål. Vores stresscoach hjælper dig til at imødekomme stress i livet og lærer dig at styrke din modstandskraft, så du kan møde stress med hensigtsmæssige reaktioner, tanker og følelser. Med en stresscoach lærer du at forebygge stress ved at være bevidst om, hvilke strategier og vaner, der er med til at give dig den energi og det overskud, såvel i dit privatliv som i dit arbejdsliv, der sikrer, at du opnår en god balance i livet. Vores stresscoach hjælper dig til at håndtere din stress, så du derved også fremadrettet lærer at afvikle stressen, inden den udvikler sig. For at håndtere stress er det derfor vigtigt, at du er bevidst om problemet, så du har mulighed for at reagere på det. Vores stresscoach vil gøre sit til at skabe lykke, håb og optimisme for dig gennem fokus på dine styrker og værdier.